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Milch Normen

Normen für Milcherzeugnisse

Bekanntmachung über das Verbot der Herstellung von Säuglings- und Kleinkinder Milchpulver in Form der Auftragsfertigung der OEM Produktion und der Umverpackung (Nr. 43)

Mitteilung des Büros des Staatsrates zur Stellungnahme bezüglich der weiteren Intensivierung der Tätigkeit auf dem Gebiet der Qualität und Sicherheit von Säuglings- und Kleinkinder-Milchpulver (Nr. 57)

Verwaltungsvorschrift zur Inspektion, Quarantäne und Kontrolle der zum Import oder Export bestimmten Milchprodukte. (Nr. 152)

Verwaltungsvorschriften zur Überwachung der Qualität und der Sicherheit von Milchprodukten (Nr. 536)

Bekanntmachung der Staatlichen Hauptverwaltung für Qualitätskontrolle, Prüfung und Quarantäne der Volksrepublik China zur Verstärkung der Verwaltung der Importe von Milchpulver für Säuglinge und Kleinkinder (Nr. 133)

Verwaltungsvorschriften über die Registrierung der produzierenden Unternehmen, die im Ausland ansässig sind und Lebensmittel importieren. (Nr. 145)

Mitteilung des Büros des Staatsrates zur weiteren Intensivierung der Tätigkeit auf dem Gebiet der Qualität und Sicherheit von Milchprodukten (Nr. 42)

GHP –Leitfaden

National Food Safety Standard - Good manufacturing practice for milk products

National Food Safety Standard - Good manufacturing practice for powdered formulae for infants and young children

EU SME Centre Guideline - Food additives in China

EU SME Centre Guideline – Overview of Voluntary Labelling in China

Andere Normen

National Food Safety Standard - Food microbiological examination: Enumeration of coliforms

National Food Safety Standard - Determination of Aflatoxins M1 and B1 in Foods

Nation Food Safety Standard - Determination of impurities in milk and milk products

National Food Safety Standard - Determination of Moisture in Foods

National Food Safety Standard - Determination of vitamin K1 in foods for infants and young children, milk and milk products

National Food Safety Standard - Determination of vitamin A, D, E in foods for infants and young children, milk and milk products

National Food Safety Standard - Determination of Nonfat Total Milk Solids in Milk and Milk Products

National Food Safety standard - Food microbiological examination: Milk and milk products

National Food Safety Standard - Cheese

National Food Safety Standard - Food microbiological examination: Aerobic plate count

National Food Safety Standard - Food microbiological examination: Listeria monocytogenes

Food Safety Law of the People's Republic of China - 24. April 2015 (2.10.2015)

Food Safety Law of the People's Republic of China - Comparison between versions of 2009, 2013, 2014

National Standard for Food Safety - Food Contact Materials and Products, Draft for comment! (24.6.2015)

National Standard for Food Safety - Code of Hygienic Practice for the Storage, Transportation and Sales of Refrigerated Dairy Products, Draft for comment! (24.6.2015)

GB5420-2010 Standard für Käse (chin. und englisch) (Stand September 2017)

GB5420-2010 (Standard for Cheese and testing Parameters) (Stand September 2017)

GB4789.16-2016 (List of dangerous molds) (Stand September 2017)